7.9.07

Lintuja

Nämä papukaijat ja riikinkukko ovat vanhoja käyttämättömiä koruja, jotka joutuivat uusiokäyttöön. Pussi on pyörinyt jo jonkin aikaa nurkissa.

6 kommenttia:

taikeri kirjoitti...

Tosi kivat korut olet tehnyt.

KirsiMy kirjoitti...

Kiitos, Taikeri. Olin äsken myymässä koruja paikallisella torilla, kun pääasiassa vain teen ja niitä on joka paikassa. Toivoin, että saan vähän rahaa uusiin materiaaleihin.
Kukaan ei ollut kiinnostunut linnuistani, vaikka itse olen niistä ylpeä.

taikeri kirjoitti...

Myyt niitä väärässä paikassa, tuotteiden markkinointi ei ole helppoa. Älä lannistu vaan usko itseesi! Upeita töitä olet tehnyt!

Onko hinta kenties liian halpa?

KirsiMy kirjoitti...

Taikeri, en tee koruja myydäkeni niitä. Jos linnut eivät kiinnosta myyntipöydässä, en itke. Annan ne jollekin niitä arvostavalle ystävälleni lahjaksi.
Myyn niitä vain pois tieltä, jotta voin taas tehdä lisää. Minulle tämä näpertely on harrastus, ei ansaintakeino.
Toisinaan näpertelenmyös johonkin hyväntekväisyystarkoituksiin.
Siitä olen yrittänyt pitää huolen, etten polje niiden hintoja, jotka tekevät näitä hommia ansaitakseen. (Tämä on itselleni tärkeää, sillä työssäni toimittajana ja internetin sisällöntuottajana olen kohdannut kyseistä ongelmaa: ihmiset tekevät työtä alihintaan, koska eivät jää alalle, vaan rahoittavat jotain pieniä lyhyen tähtäyksen projektejaan sellaisella, mitä itse teen työkseni. Monelle työn tilaajalle laatu on toisarvoinen asia, hinta ensiarvoinen...)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta nuo lintukorut ovat tosi hauskoja. Kiva idea. Mullakin on yksi lintu jossain. :)

KirsiMy kirjoitti...

Täältä saat lisää, Tarjuska, jos tahdot. Papukaijoja on jonkin verran. Riikinkukko jäi ainokaiseksi.