20.2.11

Kutistemuovikorviksia

Isot sydämet ovat kutistamattomia. Käytin mustaa, valkeaa ja väritöntä kutistemuovia. Kalat piirsin hopeatussilla ennen kuumennusta, kukat väritin chalks-väreillä samoin ennen kuumennusta.




Kokeilin uutta hienoa leikkuriani. Stansseja sain lainaksi. Olisi kiva tehdä kummallisen muotoisia korviksia, mutta kutistemuovitekniikkaa pitää näköjään vielä harjoitalla helpoilla malleilla. Helpot mallit voisi toki leikata käsin tai halvemmilla välineillä, mutta kiemuraisissa koneesta ja valmiista stansseista olisi suurta apua.

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kokeilepa millaisia tulee kutistemuovista, jos kuviot vielä veivaisi kohokuviointitaskun välissä. Mulla on jossain kutistemuovia, jota voin sulle antaa. Lisäksi unohdin, että olisi pari viimeisintä Ihana -lehden numeroa sulle.

KirsiM kirjoitti...

Ok, kokeilen. Se ei käväissyt vielä mielessäni, vaikka noissa lehdissä säilyi kuumentamisen jälkeen tuo pintakuviointi :)
Harmillista kyllä, mattapintainen läpinäkyvä kutistemuovi on päässyt loppumaan; siitä tuli kauneimmat korvikset edellisessä urakassa.

KirsiMy kirjoitti...

Maiju, käsittelin kohokuviointisabluunalla valkeita sydämiä ja leimasin koholla olevat kukat mustalla leimasinvärillä. Tulos oli ihan hauska. Nyt en näköjään vain voi pistää kuvaa nettiin, mutta ehkä muistan myöhemmin.