19.7.10

Kangasruusut kruunaavat romanttisen tyylin



Kangasruusut kruunaavat romanttisen tyylin, luulisin. En tosin tiedä, mitä näillä ruusuilla tekisin, mutta luultavasti pian niille löytyy jotain täyttöä.

6 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Miten olisi se, että teet pitkän helminauhan yksivärisistä helmistä. Tämän ruusun taakse laitat hakaneulapidikkeen. Sitten laitat tämän ruusukkeen helminauhaan koristeeksi... Olen nähnyt kaupassa sellaisia ruusukkeita, jotka on helminauhoissa... Se ajatus on jäänyt mun takaraivooni. On nää hienoja ;)

KirsiM kirjoitti...

Maiju, kokeillaan. Joka tapauksessa ajattelin niitä hakaneulapidikkeitä.
Vielä mietiskelen, mistä ihmeen materiaalista tekisin pari uskottavan näköistä ruusunlehteä, mutta ehkäpä käyn katsomassa askartelukaupasta ensin, onko siellä myytävänä.

Tarja kirjoitti...

Waude Kirsi, mitä jos kehittäisit mulle ruusuisen hääjuhla-asusteen.. kutsu saattaa tulla elokuun lopussa oleviin juhliin :)v

Tarja kirjoitti...

Mitä jos valmistaisit mulle hääjuhliin sopivan ruusuisen asusteen... Kutsu saattaa tulla elokuun loppupuolen juhlatilaisuuteen. Olet tosi taitava!

Mama kirjoitti...

Heips vaan! Tulin kurkkaamaan tänne. Joskus piipahtelen askartelu / käsityösivuilla. Kokkailu on kyllä lähinnä minua.
Ompelin just Saaran vauvalle imetystyynyt. Olen se papinakka sieltä mäeltä. Tiedät varmasti kuka. Muutettiin pois vuosi sitten.
Käy kurkkaamassa sivuillani.

KirsiM kirjoitti...

Tarja, alkaa kyllä pelottaa. Minkä värinen puku sulla on? Jos minä teen ruusut ja sinä sommittelet niistä kokonaisuuden?

Mama, ihanaa, että lennähdit tänne uinuvaan askartelublogiini! Tulen vastavierailulle.