22.7.08

Käätyharjoitelmia




Opettelin hopeapäällysteisellä kuparilangalla helmikäätyjen tekemistä. Punaisista puuhelmistä tuli ihan hyvän näköiset. Vihreille tuli sen verran paljon hintaa, kun ostelin helmiä Vaasan-reissulla yksittäiskappaleina Sinooperista, että enpä niillä hinnoilla usein tekisi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun vierailit sivuillani, niimpä löysin sinun ihanat sivut. Olet tosiaankin tehnyt kaikenlaista ihanaa! Käyn varmaan toistekin kurkkimassa!
saher
saher.vuodatus.net

KirsiMy kirjoitti...

Kiitos, Saher. Luen sinun sivusi aina kun sinne tulee uutta. Itse en ole kovin paljoa taas päivittänyt näitä tekemisiä. Pitänee pistää kuva tai pari meneillään olevasta mosaiikkityöstä. Täällä Mosaiikissa on ollut aika hiljaista, kun itsekin olen ollut aika hiljaa,

Anonyymi kirjoitti...

Nuo ovat jänskät ja kivat. Tykkään noista kierteistä. Kävin viikko sitten korvakorunteko-oppitunnilla, ilmainen kun oli, mutta sain aikaiseksi vain kaksi paria vinkuloita.

KirsiMy kirjoitti...

MariaR, itselläni on korviksia niin paljon, että luultavasti lahjoitan suurimman osan jos en kaikkia pian hyväntekeväisyyteen, jotta pääsen taas tekemään uusia. Toisin sanoen: olen hieman hurahtanut hommaan ja teen korviksia kohta ihan kaikesta, missä on reikä tai mihin saa poratuksi reiän :)
Netistä löytyy aika kivoja materiaaleja. Homma on mukavinta kyllä mielestäni jonkun kanssa. Yleensä teen kuopuksen kanssa kahdestaan.