14.9.06

Pannunalusia mosaiikista


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja töitä! Millaiselle alustalle olet liimannut lasinpalat näissä pannunalusissa?

KirsiMy kirjoitti...

Ne on liimattu erikeeperillä kovalevylle. Äärimmäisten lasien ulkoreunat on hiottu ja väleissä on mustaa silikonia.
Nämä pannunaluset ovat olleet käytössä jo pari vuotta ja lasit ovat säilyneet ehjinä. Sitähän ei voi varmasti tietää, säilyvätkö lasit ehjinä. Varmempaa on tehdä pienemmistä lasinpaloista, mutta kun näitä tein, tahdoin vähän kokeilla. Oli onni myötä.
Pannunalusia on periunteisesti tehty puukehikon sisään, mutta minusta nämä ovat kevyempiä ja kätevämpiä - ja sitä paitsi halvempia.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Kirsi! Kiva kuulla miten olet tehnyt. Meillä tehdään tiffanykurssilla pian mosaiikkitöitä, joten on kiva saada ideoita:)

KirsiMy kirjoitti...

Mosaiikkityöt ovat monella tavoin helpompia kuin tiffanytyöt; tosin kaakelilaasti on mielestäni kätevämpää työstää näissä epämääräisen levyisissä saumoissa, mutta silokonin etu on joustavuus ja kuumuuden- ja kulutuksenkestävyys.

Anonyymi kirjoitti...

Ai teillä on huomenna juhlat? Enpä olisi muistanutkaan! Onnitteluja sankarille!

KirsiMy kirjoitti...

Lämpimästi tervetuloa meille vain. Juhlia en varsinaisesti pysty nyt järjestämään, mutta kahvia ja pullaa ja toivottavasti vaikka sellaisen turkinpippuriunelman voin yrittää tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, katsotaan mikä on tilanne, tietysti voisi kysyä saako naapurissakin piipahtaa;)

KirsiMy kirjoitti...

Jep. Täällä ei sitten ole puunattu eikä paljon muutakaan, mutta mielellämme otamme vieraat vastaan. Tulkaa ihmeessä. Mummi sanoi tulevansa.